15 Şubat 2023 Çarşamba

PRIVACY POLICY (Soru Yarışması - Bilme Oyunu - soru.yarismasi.bilme.oyunu)

   PRIVACY & CONTENT POLICY 

 ( Soru Yarışması - Bilme Oyunu - soru.yarismasi.bilme.oyunu) 

Developer: Yiğit Avşar.



soru yarışması


PRIVACY POLICY

YİĞİT AVŞAR built the Soru Yarışması - Bilme Oyunu app as a Free app. This SERVICE is provided by YİĞİT AVŞAR at no cost and is intended for use as is.

This page is used to inform visitors regarding my policies with the collection, use, and disclosure of Personal Information if anyone decided to use my Service.



If you choose to use my Service, then you agree to the collection and use of information in relation to this policy. The Personal Information that I collect is used for providing and improving the Service. I will not use or share your information with anyone except as described in this Privacy Policy.

The terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, which are accessible at Soru Yarışması - Bilme Oyunu unless otherwise defined in this Privacy Policy.

· The app contains social functions, like chats, with the objective users can share information.

· Consequently, the app can ask the user to enter personal data such as pictures or birthday.

· The app collects the user's position.

· These personal data are displayed to other users of the app. These data aren't shared with any other entity or third organizations.

· Users can delete their personal data using the link for that purpose that exists in the user profile options in the app.

· It's prohibited to publish content for adults only, like images with sexual content or images of extreme violence.

· We allow third-party companies to serve ads and collect certain anonymous information when you visit our app. These companies may use anonymous information such as your Google Advertising ID, your device type and version, browsing activity, location and other technical data relating to your device, in order to provide advertisements.

Contact Us

If you have any questions or suggestions about my Privacy Policy, do not hesitate to contact me at yigitavsar@hotmail.com.

GİZLİLİK POLİTİKASI

YİĞİT AVŞAR, Soru Yarışması - Bilme Oyunu uygulamasını şu şekilde oluşturdu: Ücretsiz bir uygulamadır. Bu uygulama YİĞİT AVŞAR tarafından sağlanmaktadır ve ücretsiz olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bu sayfa, ziyaretçilerimize uygulama hakkında bilgi vermek için kullanılmaktadır. Kişisel verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesiyle ilgili politikalar ve herhangi birinin Hizmetimizi kullanmaya karar verip vermesine yardımcı olmak için  oluşturulmuştur.

Hizmetimizi kullanmayı seçerseniz, kişisel bazı bilgilerin toplanması ve kullanılması ilkelerini kabul etmiş olursunuz. Topladığımız Kişisel Bilgiler Hizmeti sürekliliğini sağlamak ve uygulamayı geliştirmek için kullanılır. Bilgileriniz bu Gizlilik Politikasında açıklananlar dışında herhangi biri ile kullanılmayacak veya paylaşılmayacaktır.

· Uygulama, kullanıcıların bilgi paylaşabilmesi amacıyla sohbetler gibi sosyal işlevler içerir.

· Sonuç olarak, uygulama kullanıcıdan resimler veya doğum günü gibi kişisel verileri girmesini isteyebilir.

· Uygulama, kullanıcının konumunu uygun reklamlar göstermek amacıyla toplar.

· Bu kişisel veriler, uygulamanın diğer kullanıcılarına gösterilir. Bu veriler başka herhangi bir kurum veya üçüncü kuruluşla paylaşılmaz.

· Kullanıcılar, uygulamadaki kullanıcı profili seçeneklerinde bulunan bu amaca yönelik bağlantıyı kullanarak kişisel verilerini silebilir.

· Cinsel içerikli resimler veya aşırı şiddet içeren resimler gibi sadece yetişkinlere yönelik içeriklerin yayınlanması yasaktır.

· Uygulamamızı ziyaret ettiğinizde üçüncü taraf şirketlerin reklam sunmasına ve belirli anonim bilgileri toplamasına izin verdiğimiz kabul etmiş olursunuz. Bu şirketler, reklam sağlamak için Google Reklam Kimliğiniz, cihaz tipiniz ve sürümünüz, tarama etkinliğiniz, konumunuz ve cihazınızla ilgili diğer teknik veriler gibi anonim bilgileri kullanabilir.

Bize Ulaşın
Bize Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da öneriniz varsa  yigitavsar@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

--

Soru cevaplama programıdır, bilmeceler de içerir.
Bu uygulama genel kültürünüzü artıracak soru çözme uygulamalarındandır. Şıklı test şeklinde hazırlanmış; içinde soru-cevap tarzlı, güncel bilgiler, bilmece soruları ve akıl oyunlarını içeren bilgi yarışmasıdır. Çevrimiçi olarak sorular sürekli güncellenecektir. İnternet bağlantısı gerektirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder