18 Şubat 2023 Cumartesi

Yurtdışı Öğretmenlik Privacy Policy - com.yigitavsar.yurtdisi_ogretmenlik

 GİZLİLİK POLİTİKASI

YİĞİT AVŞAR, Yurtdışı Öğretmenlik uygulamasını şu şekilde oluşturdu: Ücretli bir uygulamadır. Bu uygulama YİĞİT AVŞAR tarafından sağlanmaktadır ve ücretli olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bu sayfa, ziyaretçilerimize uygulama hakkında bilgi vermek için kullanılmaktadır. Kişisel verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesiyle ilgili politikalar ve herhangi birinin Hizmetimizi kullanmaya karar verip vermesine yardımcı olmak için  oluşturulmuştur.


Yurtdışı Öğretmenlik


. Bilgileriniz bu Gizlilik Politikasında açıklananlar dışında herhangi biri ile kullanılmayacak veya paylaşılmayacaktır.

· Uygulamamız hiçbir kişisel verinizi başka herhangi bir kurum veya üçüncü kuruluşla paylaşmaz.

· Kullanıcılar, uygulamadaki telefona yazma okuma erişimini kabul etmiş sayılır. Çünkü uygulama içinde kazanılan puanları kayıt etmek için bu bilgi gereklidir.


Bize Ulaşın
Bize Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da öneriniz varsa  yigitavsar@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.




-- MEB YURTDIŞI GÖREVİ

Uygulamamız; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğünce Hazırlanan Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenleri̇ Seçme Sınavı Başvuru Kılavuzuna uygun olarak hazırlanmıştır.

   Bu uygulama içerisinde; Yurtdışı öğretmenlik çözümlü çıkmış sorular başta olmak üzere yüzlerce soru, konu özeti ve  karışık deneme sınavı bulunur. Ayrıca Türkçe, Tarih, Genel Kültür, Güncel Bilgiler testleri de ayrı ayrı bulunmaktadır. 

   Mesleki Yeterlilik ve Temsil Yeteneği Sınavı için olmazsa olmaz bilgileri, özet bilgiler bölümü (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Tarihi ve Coğrafyası ile Vatandaşlık, Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Milli Eğitim Temel Kanunu, 657 Sayılı DMK ile diğer Yasa ve yönetmelikler, Türk Dili ve Edebiyatı, Dil ve Anlam Bilgisi) ile hızlıca ve kolayca ezberleyebilirsiniz.

   Ek olarak; Eşleştirme, Hafıza oyunları ve Adam asmaca oyunu tüm bu bilgileri pekiştirmenize yarayacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder