23 Mart 2023 Perşembe

Dini Sözler Privacy Policy - com.yigitavsar.dini_sozler

 GİZLİLİK POLİTİKASI

YİĞİT AVŞAR, Dini Sözler uygulamasını şu şekilde oluşturdu: Ücretsiz bir uygulamadır. Bu uygulama YİĞİT AVŞAR tarafından sağlanmaktadır ve ücretsiz olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bu sayfa, ziyaretçilerimize uygulama hakkında bilgi vermek için kullanılmaktadır. Kişisel verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesiyle ilgili politikalar ve herhangi birinin Hizmetimizi kullanmaya karar verip vermesine yardımcı olmak için  oluşturulmuştur.






Hizmetimizi kullanmayı seçerseniz, kişisel bazı bilgilerin toplanması ve kullanılması ilkelerini kabul etmiş olursunuz. Topladığımız Kişisel Bilgiler Hizmeti sürekliliğini sağlamak ve uygulamayı geliştirmek için kullanılır. Bilgileriniz bu Gizlilik Politikasında açıklananlar dışında herhangi biri ile kullanılmayacak veya paylaşılmayacaktır.

· Bu kişisel veriler, uygulamanın diğer kullanıcılarına gösterilmez. Bu veriler başka herhangi bir kurum veya üçüncü kuruluşla paylaşılmaz.

· Kullanıcılar, uygulamadaki telefona yazma okuma erişimini kabul etmiş sayılır. Çünkü uygulamadaki fotoğrafları telefonunuza indirmeniz için gereklidir.

· Uygulamamızı ziyaret ettiğinizde Google analytics servisi ; aygıt kimliğiniz ve sürümünüz, tarama etkinliğiniz, konumunuz ve cihazınızla ilgili diğer teknik veriler gibi anonim bilgileri kullanabilir.

Bize Ulaşın
Bize Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da öneriniz varsa  yigitavsar@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Uygulamamızda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz onlarca resimli dini sözler bulunur. En yeni, en güzel resimli ve videolu dini sözler eklenmiştir. Hayırlı cumalar, cumanız mübarek olsun demek tek tuşla burada... İndir ve paylaş özelliği bulunur. Ayetler, hadisler, özdeyişler, Kuran'dan dualar ve temel İslam dini bilgiler ile Din kültürü ve ahlak bilgisi önemli konuları da oyun şeklinde içermektedir. Ayrıca dini terimler sözlüğü sayesinde kolayca aradığınız temel dini kavramları bulabilirsiniz. İnternet gerektirmeden dini milyoner oyunu da oynanabilir. Dini oyunlar içerisinde en çok sevilen adam asmaca ile eğlenerek öğrenebilirsiniz. Farz, vacip, sünnet, helal, haram, mekruh, fıkıh, tefsir, hadis, siyer, peygamberimizin hayatı ve sahabeler gibi aklınıza gelebilecek tüm dini bilgileri kolayca ve eğlenerek öğrenin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder